Ékszer kisokos

Megpróbáltam összegyűjteni ide azokat a kérdéseket, válaszokat, megoldásokat, amelyeket az évek alatt a munkám során találkoztam.

1. Kombinálni lehet?

Természetesen! Amióta belekezdtem a menyasszonyi ékszerek készítésbe, azóta adom meg a lehetőséget a variálásba, hiszen így lesz az az ékszer/ékszerszett a Tied, amelyet szívesen hordasz a nagy napon.

 - ha színt szeretnél az ékszerekbe, lehet, de ezt kérlek időben jelezd, mert ezerféle szín létezik és nem biztos, hogy épp abból, ami tetszene, pont van készletem is;

- ha megtetszik egy szett a webáruházban, de pl. nyakláncra nincs szükséged, lehet kérni csak a karkötőt és a fülbevalót is, csak vásárláskor jelezd megjegyzésben és az alapján módosítom az árakat;

- ha az egyik szettnél a nyaklánc, a másiknál a karkötő tetszik, azokat is lehet tetszésed szerint kombinálni;

- ha a neten szembejött veled egy ékszer, amelybe beleszerettél, de nem találsz olyat a webáruházban, küldd el a képet e-amilben (info@szitakotoekszer.hu) és megvalósítom neked. A végeredmény pont ugyanolyan nem lesz, mert mindenki máshogy dolgozik, nem a másolás a célom, ezt kérlek ebben az esetben vedd figyelembe.

 

2. Melyik gyöngyöt válasszam?

Elsősorban eredeti Swarovski igazgyöngy utánzatot használok, ez ma a piacon kapható legjobb minőségű gyöngy utánzat. 

Jellemzői:

- fehér, de nem vakító fehér, hanem enyhén ekrü

- tökéletes gömb alak

- kiváló felület

- tartósság

- egyetlen hátránya van, drága

Másodsorban távol-keleti üveggyöngyöt használok.

Jellemzői:

- hófehér színű

- enyhén lapított gömb alak

- könnyen kopik a felülete, letöredezik a felső színréteg, illetve megfakulhat többszöri viselést követően

- olcsó

A menyasszonyok általában a fehér Swarovski igazgyöngy utánzatot szokták választani, mert annak a színe igazodik leginkább a most divatos ekrü/törtfehér színű ruhákhoz. Ha bizonytalan vagy, hogy melyik gyöngyöt válaszd, kérlek küldj üzenetben (info@szitakotoekszer.hu) képet a ruhádról, szívesen segítek. ????

3. Milyen színű gyöngyöt válasszak?

Ma a legtöbb menyasszonyi ruha nem fehér, hanem ekrü, törtfehér, ivory, light gold stb. és még sorolhatnám, hogy milyen elnevezést kapnak. Webáruházamban a legtöbb menyasszonyi ékszer fehér, de nem vakító hófehér, hanem inkább törtfehér, így bátran ajánlom a fent felsorolt színehez. Készítettem már krém színben is ékszereket, mert sokszor inkább krém színű a ruha, így egy pár szettet ebben a színben is találsz.

Ha bizonytalan vagy, hogy melyik ékszert válaszd, kérlek küldj üzenetben (info@szitakotoekszer.hu) képet a ruhádról, szívesen segítek. ????