Szállítási és fizetési feltételek

Fizetési módok

Banki átutalás

Az elfogadott megrendelés vételárát lehetőség van átutalással kifizetni a teljesítést megelőzően. Kizárólag a vételár teljes mértékben történő megfizetését követően teljesítünk.

Az átutalás közlemény rovatában kell feltüntetni a megrendelés elfogadásáról szóló visszaigazolásban szereplő megrendelésszámot. Az ennek elmulasztásából vagy a megrendelésszám hibás feltüntetéséből eredő károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk, a károkat és a többletköltségeket a vásárló viseli. Vállaljuk, hogy hiányzó vagy hibás megrendelésszám esetén kísérletet teszünk a megrendelés azonosítására, de az azonosítás sikertelensége esetén minket semmilyen felelősség sem terhel. Amennyiben a megrendelés azonosítása a vételár, vagy annak adott részletét követő 30 napon belül sem jár sikerrel, kötelesek vagyunk az igazoltan felmerült költségeivel (például banki átutalás költsége, postaköltség, stb.) csökkentett összeget arra a bankszámlára visszautalni, amelyről az érkezett.

Készpénzes fizetés

Személy átvételre székhelyünkön, 7761 Kozármisleny, Sólyom u. 2/1. szám alatt van lehetőség. Munkanapokon 10 és 20 óra között a megrendelés elfogadását követő 2 héten belül. Ebben az esetben a megrendelés ellenértéke készpénzben fizetendő, további szállítási és egyéb költségeket nem számolunk fel. Amennyiben az átvétel nem történik meg a két hetes időszakon belül, az eladó mentesül a megrendelés teljesítése alól.

 

Átvételi módok, átvételi díjak

Postai küldemény

A termékeket elősbbségi ajánlott levélként küldjük.
A Posta írásban, nyomtatványon - feladóvevényen - ismeri el a küldemény felvételét, így az egyedi azonosítóval visszakereshető lesz. A küldeményt a címzett (illetve átvételre jogosult személy) részére kézbesítik, amelyet az átvevő aláírással igazol.

Ezen szállítási mód díja bruttó 1050 Ft.

MPL Csomagautomata

A Csomagautomaták lényegében egy képernyővel ellátott kezelőfelületből és különböző méretű rekeszekből állnak, amelyek a csomagokat rejtik. A Csomagautomatáknál az átvétel gyors - a kapott kód és telefonszámunk megadásával máris hozzáférünk rendelésünkhöz. Ezen kívül napi 24 órában állnak a rendelkezésünkre.

Bővebb infó: https://www.posta.hu/csomagautomata

Ezen szállítási mód díja bruttó 950 Ft.

GLS futárszolgálat

A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki.

Bővebb információt itt talál: https://gls-group.eu/HU/hu/cimzetteknek-nyujtott-szolgaltatasok

Ezen szállítási mód díja bruttó 1925 Ft.

Személyes átvétel

Személy átvételre székhelyünkön, 7761 Kozármisleny, Sólyom u. 2/1. szám alatt van lehetőség.

Önt nem terheli semmilyen díj.